25 alle 25-vuotiasta toivoa

CITY-lehti 9/2011

Vanha on aina jotenkin tunkkaista ja ällöä, ja kuluttajayhteiskunnan kansalainen kaipaa jatkuvasti jotain uutta. Kun nykypäivän starojen naamat alkavat kyllästyttää, on aika tähyillä uusia.

Keräsimme 25 alle 25-vuotiasta kotimaista lupausta urheilijoista taiteen tekijöihin, ja nämä nimet kannattaa painaa mieleen. Ohessa potentiaalisia tulevaisuuden lööppikuninkaallisia, Linnan bileissä komeita kuteita käyttäviä tähtösiä, kulttuurivaikuttajia, kovia kundeja, ja fiksuja tyyppejä.

Toivonen, Toni R.

23, kuvataiteilija “Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiassa kuvataidetta opiskeleva Toivonen voitti viime vuonna Lontoossa kansainvälisessä Corkstreet Open Exhibition -taidekilpailussa tuomariston valinta -palkinnon piirustuskollaasillaan “Hey Are You a Terrorist?”.Teoksiaan varten Toivonen on usein esittänyt terroristia, alkoholistia, nudistia ja itseään syövää kannibaalia.”

http://www.city.fi/artikkeli/Nuoret+toivot/3862/